Gdynia

Stowarzyszenie KLANZA

Forsavitt n mar illa, blivit daligt behandlad eller annorlund inte inneha det bra finns

Forsavitt n mar illa, blivit daligt behandlad eller annorlund inte inneha det bra finns

det hjalp att ringa! Det brukar finnas till finfin att tilltala nagon vuxen ni kanner sam litar gallande, nog en larare, skolkurator alternativ anhori. Narvarand finns ledtrad kungen ytterligar stallen dit ni kan vanda dig stav hjalp alternativ darfor at erhalla kunskap.

Bris – ni kan petite singelkvinnor i nГ¤rheten av mig bagatellartad maila eller prat pa Interne tillsammans Latt vin dygnet krin ifall underben sasom helst! Exempelvis forsavit nervspanning sam ensamhet, anspanning samt pafrestnin, kompisar sam love. Forsavit gruff hemma, bekymmer inom skolan, vald sam kranknin. Alternativt tankar villi att inte pall li alternativt fordarva sig. Inget befinner si sta grandiost, liten, besvarligt eller skumt. Telefonnumret at latt vin.

Sjalvmordslinjen, Mind – Har kan ni atnjuta avlastning ifall ni alternativ en n kanner tanker kungen sjalvmord. Du kan fa, chatta alternativ e-post.

Socialtjansten

Deras kneg ar att mildra baby, unga samt familjer saso ick inneha det enastaende hemma. Det kan finnas att ni befinner sig nervos, skraj alternativ att vuxna hemma fakta, hotar, brakar alternativt inte tar labb ifall dej pa det fason du behover. Gallande kan du studera mer forsavit vad socialtjansten kan hjalpa till med sam hur ni hittar socialtjansten ino din kommun.

Ungdomsmottagningen

Narvarande kan n fa hjalp med fragor om sex och kroppen andock likasa om ni mar illa sam behover e att tilltala. Narvarand kan n sasom ungdom evigt innehav vaggutta med en utan att skriva forut vardnadshavare. Kungen UMO finns mer fakt ifall underbe Ungdomsmottagningen kan hjalpa till med. Darbort kan ni likas finn din narmaste Ungdomsmottagning.

Assistans inom skolan

Forsavit ni inneha det kasst ino plugge ar det centralt att ni berattar det for nago vuxen ni litar pa. Villig elevhalsan/skolhalsovarden finns idelige sjukskoterska, kurator, hjarnskrynklar samt dokto som befinner si slentrian att prata med kidsen. Kungen skolans webbsida brukar ni hitta telefonnummer.

Stod a Undsattning Barnen

Orostelefonen om radikalisering – succe kan ni ringa ifall n befinner si bekymmersam for nagon sasom uttrycker hat sam extrema synpunkt. Alternativt om ni sol befinner sig inom ett omgivnin saso du vill ga ur.

Safe place – ino appen Safe Place finns enkla ovningar saso kan mildra de att lattare anlanda till lugn samt ma forbattring. Fylla ner safe place pro apple alternativt stav android

Appen Miniila forut de sasom ar juveni samt villi rymnin – Miniila befinner si en app med fakta om varje ni kan hitta hjalp sam medhall inom alltsammans Europa. Appen befinner si kostnadsfri samt finns villig spraken arabiska, farsi, tigrinja, franska sam engelska. Ladda ner Miniila forut Apple eller forut Anderiod.

Anonymt support sta avkomma och unga

Stundom befinner si det tillfredsstallande att erhall tilltal nagon vuxen utan att prata vem en befinner sig, det finns manga skild stallen saso kan stalla up igenom telefon, chatt, mail samt IRL.

Bris – Du kan ansprakslos, maila eller internetsnack med vuxna pa Latt vind – Barnens sann i samhallet. Telefonnummer de ager frit dygnet krin.

Unga relationer – narvarande kan ni erhall handledning igeno chatt och underrattelse forsavit n blir naken forut vald ino din samband alternativ befinner sig den som utsatter. Alternativ forsavitt ni ar kamrat at e saso utsatter/utsatts.

Ellencentret – dom age en stodchatt och underrattelse pro dej mellan 15-25 ar som har kunnand it konsumgange mot betalning och banka baver sasom sjalvskadebeteende.

Novahuset – Erbjuder support sam ledning mot dig saso ager blivit utsatt stav e gestaltning itu sexuellt vald, oavsett om overgreppet age skett online alternativ offline.

Brottsofferjouren – arme kan du ringa stod forsavit du blivit sarbar stav e forbrytelse, blivit vittne alternativ befinner si anhorig. Du behover icke hava polisanmalt nagot for att erhall stod.

BOUJT – Barn- sam Ungdomsjour villi teckensprak. Arme kan du saso ar dov eller horselskadad lite pepp, hjalp alternativ placera fragor villig svenska, skriven svenska sprake alternativ teckensprak.

Maskrosbarn – arme kan n chatta med vuxna ifall hur det ar att leva tillsammans en foralder som inte mar finemang.

Epcat stodlinje – do skanke bistand och rekommendation forsavit sexuella krankningar, hotels sam kranknin pa webben alternativ IRL pro dig mirakel 18 ar.

Sjalvmordslinjen, Mind – Har kan ni erhalla handrackning forsavit du alternativ e du kanner tanker gallande sjalvmord. Ni kan ringa, prat pa internet alternativ mejla.

Information pro barn sam unga

Dags att kackla forsavit – Har finns underrattelse forsavit vald mot barn, sexuella overgrepp till barnunge samt om att innehav skilda paro som inte kommer overens.

– arme kan ni studera ifall vad saso ar e brott sam hur du kan erhalla hjalp om n varit tillsamman forsavitt en lagovertradelse. Det finns likas vagledning forsavitt underben som hander nar hane anmaler sam om det blir ma.

Underbe astadkomme undsattning Barnen dar n bor?

Undsatt Barnen ager annorlunda verksamheter forut manniskobarn sam unga ovanfor bota Sverige. Kontakta vara regionkontor for att erhall ordnin villig va vi utfor intill dig.

Forsavitt n mar illa, blivit daligt behandlad eller annorlund inte inneha det bra finns
Przewiń na górę
Skip to content