Gdynia

Stowarzyszenie KLANZA

N age fatt kontakt tillsammans killen du ar hagad av – sam nu emedan?

N age fatt kontakt tillsammans killen du ar hagad av – sam nu emedan?

Att knata fran flirt till nagon priva konversation darborta d verkligen lar beror varandra kan ibland kannas sant svar. Sta dej saso villi vill ha en aning rad samt namnd i kommunikationsdjungeln kommer arme fem grej att reflektera gallande saso slutgiltigt kommer att bidraga dig mer flyt ino samtalet tillsammans dromprinsen

1. Stall sla upp fragor

Det formodligen ultimat samt enklaste sattet att starta ett samta alternativ halla saken da livfull (och kanske byta riktning til nagot mer egen) ar att placera sla upp fragor – alltsa fragor sasom kraver en mer fullstandigt genmale an acceptera alternativ nix. Om ni fragar ”gillar n dett stallet?” riskerar du att erhall ett ”Jaada” mot besked, samt inom kort befinner si det anyo opp till dig att grepp konversationen livslevande. Fylla istallet upp tillsamman fragor sasom till exempel borjar tillsammans ”hur…” ”vad…” ”vilka…” alternativt ”varfor…”, exempelvi ”hur kommer det sig att man hittar dig narvarande en mandagskvall?”.

Gor dett testet sam ringa nagon specialbestall rapport baserad villig din unika karakta och dina dialekt. Initiera forbattra ditt sjalvtillit, dina konversationer samt din potential att anskaffa vanner – kungen mirakel nago timm.

Vidga fragor visar samt att ni befinner si genuint hagad bruten saken dar ni snacka med, forsavitt du ser till att stalla de dar tillsamman genuin nyfikenhet och lyssna ordentligt kungen svaren det vill framfora!

Ledtrad gallande duktig vidga fragor darfor at instruera uppfatta nagon

Hurda kommer det sig att du jobbar med det personen jobbar tillsammans? Var ar n uppvuxen? Hurs flyttade ni at dar han bor? Ifall du vann tio miljoner villig lotto i grynin, hurdan skulle ni ge ut pengarna? (det ar bedrageri att hushalla!) baksida av underben befinner si det basta med din utbildning? (om han pluggar/nyss ager pluggat fardigt)

2. Lyssna aktivt – varenda vetgiri och ha

Autentisk nyfikenhet lyser genom sam astadkommer att n automatiskt kommer att koncentrer gallande att hor den ni snacka med istallet darfor att grubbla sa jatte- gallande hurdan du tittar ut alternativ underben du skall beratta harnast. Gallande odl forstandig befinner si du narvarande i stunden och det kommer att alstra nagon starkare samhorighe ni mella. N vill ju att han skall uppfatta det saso att d ett par befinner si dom sluta saso finns i alltsammans varlden, alternativ hurda? Initiera da tillsamman att bidra honom din odelade observans, sa okar chanserna darfor att ni samt tillat hans. Beskada mot att undra om sadant som ni kungen riktig intresserar dej stav – verkar hans arbetsplats trist, forfragan forsavit baksida av underben han astadkommer villig fritiden. Borjar han konversera detaljerat forsavit sitt intresse for modelltag (och ni mot alla antagande inte delar det har entusiasm), genomfart in samtalet kungen baksida av underben han drommer om att bega inom sitt leverne.

Nar ni ar ha samt sta si din fokus villig samtalet blir det lattare stav dig att lyssna aktivt kungen svaren du tillat sam stalla nyfikna foljdfragor (”modelltag, hurda kommer det sig att ni blev huga utav det?”) for att instruera beror honom annu mer.

Tank samt villig att visa tillsamman ditt kroppssprak och tonfall att du lyssnar gallande honom, vand din lekamen kontra honom samt innehav en fritt kroppssprak (inga korsade armar!). Forsavitt lage mojliggor det, luta dig villi nagot driftig till honom. Anvand helst dito tonfall och ljudvolym sasom saken da ni snackar tillsamman, darfor att bilda samstammighet ede mellan.

3. Reflektera det han uppge

Sjalvklart ar det viktigt att samtalet inte kanns sasom en utfragning, dar n staller fragor sam killen svarar. Flera folk brukar normalt ge tillbaka nagon be om nagot dom tillats, sa att det nar dom sjalva svarat gallande fragan staller dito undran aterkomst. Skada det ar inte samtlig som astadkomme det, kanske darfor att do icke befinner si odl sed spann den sortens diskussion alternativt darfor att dom fullkomligt enkelt gillar att kackla nar ni lyssnar tillsamman sann deltagande. (Det finns aven de de tio lГ¤nder med de vackraste kvinnorna som aldrig vill enda konversera om sig sjalva samt visar enormt lite entusiasm pro andra folk – forsavit killen verkar besta nago sadan indivi kan handa n borde tanka ifall det befinner si nagon n vill fortsatta bilda ett samband med. Kom ihag att donera all nagon frank mojlighe dock! Angsla kan idelige bega att kar pladdrar gallande samt glommer placer fragor i retu.)

N age fatt kontakt tillsammans killen du ar hagad av – sam nu emedan?
Przewiń na górę
Skip to content